torsdag 7 oktober 2010

Pingvin drama

I morse hade vi valar utanför fönstret igen! Vi har inte sett några på nästan 2 veckor så vi trodde dom simmat vidare. Men det hade dom inte! Två bamsingar som skvätte och hoppade precis utanför hamninloppet till Simonstown. Slutar aldrig att fascineras av dessa djur! Men det har ni märkt va?!

Skjutsade Eilika till dagis som vanligt. Efter ett rysligt sjå med hennes bebisar som ska kissa och borstas tänder på och klä på och pula ner i bilbarnsstolar. Och attans om det inte blir precis som lilla fröken tänkt! Då blir hon ARG! Lite Lilla My över vår dotter faktiskt. Hmm...jag har en kaffemugg med Lilla My på. Undrar var hon fått sitt humör ifrån??!!

När väl Lilla My...nej förlåt Eilika, var lämnad och jag skulle köra ut från dagis parkeringen så stod det en bil där med en hysterisk mamma som försökte schasa bort en pingvin. Pingvinen stod visst mitt i vägen och när mamman, som skulle till dagis med sin unge, försökte få undan pingvinen så tyckte pingvinen det var bättre att krypa in UNDER bilen. Inte bra. Till slut bestämde han/hon sig för att kravla upp på trottoaren igen och 4 mammor i sina bilar kunde fortsätta till eller från dagis.

Snacka om drama! Sånt hände aldrig när jag lämnade Eilika på dagis i Täby. Där mötte vi på sin höjd en hund!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar