fredag 28 januari 2011

Vår nya uteplats

Nu har jag målat lite bord så här kommer bilder på vår nya uteplats!

Vi har alltså satt tak på båda våra uteplatser. Som solskydd och även regnskydd. Uteplatsen mot gatan och trädgården har även fått lite nya möbler och ny möblering. Baksidan mot havet har samma möblering som tidigare men nu med tak.

Nu kommer vi verkligen kunna använda uteplatserna mycket mer. Och vi har fått ett nytt och fint sällskaps utrymme i anslutning till matrummet. Tidigare var uteplatsen tråkig och väldigt o-mysig. Men nu!

Fotot taget från dörren ut till uteplatsen. Visst blev det mysigt. Don vita korgstolarna är nyinköpta och borden köpte jag på second hand och målade. Matbordet är detsamma som tidigare fast nu med duk. Temat? Provence! Har jag lyckats?

Som ni ser har vi även havsutsikt från denna sidan huset. Genom fönstren. Solljuset silas genom ribborna vilket gör det väldigt mysigt och behagligt. Längs fönstren ligger ribborna glesare för att släppa igenom lite mer ljus.

Närbild av taket. Långa, avbarkade grenar uppe på pergolan och så plasttak ovanpå.

Såg att självaste Kungen har namnsdag idag så då åkte flaggan upp! Grattis Kungen!

5 kommentarer:

  1. Ser jättemysigt ut! Väldigt avundsjuk på syster nr 3 som snart ska få åka dit och njuta.
    Kram allra minsta systern

    SvaraRadera
  2. Vad fint fin det blev, en klar känsla av södra Frankrike. När är det invigning?
    /Peter

    SvaraRadera
  3. Du har absolut lyckats!! Det blev jätte fint!! Flaggan blir liksom pricken över i:et.
    Kram :)

    SvaraRadera
  4. Vad fint det blev! Ser verkligen mysigt och lita lagom skuggigt och svalt ut. Bara att hoppas att det sitter fast ordentligt nu så att inte stormen tar taket.
    Barbara

    SvaraRadera
  5. Åh fin uteplats & jag blir så avundsjuk på grönskan och solen! Är så trött på snön här hemma! Vill ha sol och varma vindar! Bara tre månader kvar!

    Kram Sarah

    SvaraRadera