torsdag 27 februari 2014

"Asta" la vista!

I förrgår kväll reste farmor/mamma/svärmor Asta hem till kalla Sverige! Ja, jag vet att ni i princip har vår i Sverige, men jämfört med dryga 25C så är det kallt! Hon hade en väldigt lång resa men jag tror och hoppas att hon nu äntligen kommit hem (efter 1 natt hos dottern i Motala).

Eilika grät krokodiltårar när farmor åkte! Dom har haft så roligt. Värsta pysselverkstaden nere hos farmor. Men vi ses ju hyfsat snart igen. Vi ska besöka farmor i hennes stuga i sommar. Det ser vi fram emot!

Naturligtvis så la sig vinden dagen efter hon reste. I går blåste det ingenting och var rejält varmt. Harald höll på att smälta bort i värmen på golfbanan.

Snart är det mars och vi har fortfarande högsommar. Men tro det eller ej så börjas det längtas lite, lite efter hösten nu. Båda barnen ser fram emot lite kyligare väder, mys i OnePiece och tofflor och varm choklad. Jag är nöjd så länge vi har sommar. Men framåt april då kommer det en försiktig höst. Dock med många varma dagar som påminner om svensk sommar. Men det är då det! Ja, det kan nog komma en och annan lite kyligare dag och någon regnskur i mars också. Man vet ju aldrig med vädret nu för tiden.

Oroar mig lite över den varma vintern i Sverige och den tidiga våren (??!!). Betyder det att det kommer bli en skitsommar tro?! Hoppas inte! Håller fingrar och tår!

1 kommentar:

  1. Så har det väl vart de senaste åren, med mild vinter och tidig vår, i alla fall här i söder. Men det varma sommarvädret kommer nog som vanligt efter ni har åkt hem.... Slutet på juli-början på augusti brukar man sikta in sig på semester om man vill ha det varm. :-) Helene

    SvaraRadera