måndag 17 februari 2014

Kirstenbosch Summer Sunset Concert

I går var det dags för oss att åka och titta på favoritgruppen Freshlyground som spelade i Kirstenbosch. Vi var där förra året också när mina föräldrar var här. I år var det Astas tur att följa med. Så trevligt, så bra och så VARMT!

Vi fick en bra plats förutom att det var på "fel" sida av gräsplanen. Vi satt i gassande sol ända tills solen behagade ramla ner bakom bergen. Det var en bra bit över +30C i skuggan så ni kan ju bara tänka er hur varmt det var i solen. Men vi njöt ändå av folklivet, stämningen, den fantastiska musiken, laxwraps, ost och kex, iskallt vitt vin och kall öl! Biljetterna var slutsålda så det var rejält fullt. Men ändå inte jobbigt. Alla är alltid så hövliga och trevliga. Så fort musiken drog igång så fälldes alla solparasoll ner i ett nafs. Utan förmaningar.

 

Solen gassar!Eilika och jag gjorde tält av min sjal. Myspys! Observera att detta är innan musiken började. Alltså tog vi ner vårt "tält" så att vi inte skymde någon när det var dags. Förstås!

Vackra tjejer målar traditionell Xhosa ansiktsmålning för dom som vill. Ni såg väl så fina Eilika och jag blev?
 

Här sitter vi och väntar i värmen.

Hon ser ut att ha det rätt så bra ändå.

Lilla vackra Eilika!


Världens bästa make.

Solen har nästan gått ner bakom bergen.

Ost och kex!


Eilika på konsert!

Solen lyser fortfarande på dom mäktiga bergen.

  

Mycket folk och vacker bakgrund.
 

Härliga rytmer!

 Dom är verkligen jätte bra Freshlyground!


Zolani in action!

Här får ni ett Youtube klipp från en annan av deras konserter. Så att ni får lite känsla av hur det låter och stämningen!  Håll till godo!Vi kommer tillbaka nästa år! LOVAR! Vem vill hänga med?

1 kommentar: