lördag 8 februari 2014

Fun Sports Day

I går var det dags för den årliga Fun Sports Day för Eilika. Nu går hon i 3:an vilket innebär att det är sista året hon får vara med. Blir säkert något annat nästa år när hon går i 4:an (mellanstadiet). 

I år hade Eilika i alla fall roligast om man jämför med tidigare år. Hon sken som en sol hela förmiddagen och pinnade på för allt vad hon var värd. Jag satt i gassande sol, svettades och njöt av min dotters lyckliga nylle. Dagen började kl 9 och slutade kl 11. Välorganiserat som vanligt! Fyra årskurser (6-års till och med 3:an) och fyra parallell klasser i varje årskurs med drygt 25 barn i varje klass sprang 2 race var. Snacka om effektivitet! 


Starten har just gått för den vanliga springtävlingen. Barfota "dansar" Eilika fram!


Amy är lite mer sportig än hennes bästis så här har hon sprungit om Lilla E. Men det rör inte Eilika i ryggen. Inte mycket tävlingsinstinkt där inte. Undrar vem hon kan ha ärvt det av?! ;)
 

Efter första loppet fick alla barn varsin icebite (isglass utan pinne).
 

Dags för fun race! Här är det 1:orna som ska springa spoon and egg race. Den lilla söta flickan i mitten är Amys lillasyster Georgia som just börjat 1:an.
  

Kolla in koncentrationen! Hon sprang fort som attan men råkade tappa sitt godisägg två gånger. Så söt!
 

Här står bästisarna redo för 3-legged race!
 

Jodå, samspelta är dom dessa tjejer. Dom vann inte men dom ramlade heller inte en enda gång.
 

Och så ROLIGT det är!
 


Dom sjöng en ramsa samtidigt som dom sprang. Så här går den: "Bubblegum, bubblegum running on the track, running to the finishline and don´t look back!" Nejdå, The Bubblegum Girls did not look back!


Dagens konferencier Mr Williams, skolans rektor (som tyvärr slutar i vinter). Jag tror han väntar minst tvillingar om man ser på maggens storlek ;)
 

Slutligen var det lärarnas tur. Nu fick dom inte springa så dom gör sig illa för det täcker inte försäkringen. Dom tog det säkra före det osäkra och körde duck in the pond race. Eilkas fröken från 1:an, Mrs Reid (till höger i bild), värmer upp ordentligt!
 

Och hennes fröken från 2:an, Ms Theunissen (med rosa keps), psykar ut sina kollegor!

Gissa om det var allmänt jubel bland alla barnen. Dom satt INTE kvar under sitt tält utan alla stod längs fältet och hejade. Eilikas nuvarande fröken, Mrs Lombard, kunde inte tävla för hon har en skadad arm.

Efter alla race tog vi med oss Amy hem för en lååång playdate. Dom lekte ända till 17.30 när Amys mamma kom och hämtade henne. 
 

2 kommentarer:

  1. Härlig dag där alla som fångats på bild verkligen ser ut att ha kul! (Och ja, minst tvillingar!!)

    SvaraRadera
  2. Så roligt när skolan ordnar såna här dagar.

    SvaraRadera