måndag 24 februari 2014

Julius wheels!

Julius fyller ju 18 om en dryg månad och just nu saknas bara en sak så är hans liv fulländat tror jag. Han saknar körkort! Men just nu pluggar han för fullt till sitt teoriprov som han ska ta den 3 mars. När han klarat teorin då får han börja övningsköra. Ja, lite sent ute eftersom hans fått övningsköra i snart 1 år. Men, men! Om han nu bara sätter teorin så ska vi boka in MASSOR med körlektioner och så får han övningsköra till och från skolan varje dag. Det blir minst 1 timmas övningskörning per dag. Det borde ju gå ganska fort tycker jag.

Här övningskör man mycket privat och ofta med egen bil även om man tar körlektioner. I slutet av föra veckan fixade den bästa pappan i världen så att det inte blir några som helst problem för sonen att övningsköra och även kunna utnyttja sitt kommande körkort till FULLO. Harald har köpt en bil till Julius förfogande!

Och inte vilken bil som helst! Nej, en SAAB 9-3 Aero Cabriolet! Årsmodell 2005 i bra skick och nästan gratis. Ja, om man betalar med svenska peningar alltså. Harald hittade exakt samma bil, till och med samma färg, på Blocket och den ville dom ha 3 gånger så mycket för. Den hade gått lite mindre och var automat, annars samma bil.

Julius är ju förstås ÖVERLYCKLIG! Han är så nöjd med en svensk (ja när det begav sig i alla fall) bil och en cab. Han kommer ju bli om möjligt ännu coolare när han kör omkring i denna skönhet. Och visst är färgen snygg?! Guld/grön metallic!


 
Vi har provkört den i helgen. Både till strutsfarmen och till Hout Bay igår. Lite trångt att vara två vuxna och en 8-åring i baksätet men det gick. Det är ju skålformade sportsäten i bilen. Men för Julius och tre polare (eller kanske en tjej ;) ) så är den PERFEKT!

Ge järnet nu Julle så att du får köra "din" bil snart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar