måndag 31 maj 2010

Världens BÄSTA Julius

Tycker mamma i alla fall! Här kommer lite foton på min snygging!

Han är inte den lilla mjuka söta pojken längre, men däremot på väg att bli man. Han är 14 år,
8 cm längre än mamma och med en röst som jag inte riktigt känner igen. Men fortfarande lika vacker och väluppfostrad!


I lördags simmade Julius i en tävling inne i Cape Town. Eilika och jag var med och hejade. Han var hyfsat nöjd med sina lopp. Här tar en tävling max två timmar jämfört med i Sverige där man sitter i simhallen från kl 8 till 17 ibland. Men det har även ett pris, och det är att det blir inte mycket tid för återhämtning mellan loppen. Så efter att ha simmat 200 fr så hade han inte riktigt orken för 100 br. Men han verkar trivas bra med sin klubb (Barracudas), sina kompisar och sin coach.

Coola tröjor har dom oxå! På Julius tröja står det "If swimming was easy it would be called soccer!" Rätt kaxit såhär 2 veckor innan fotbolls VM!


I väntan på 200 br! Dom sitter på rad och väntar på sitt heat. Mycket välorganiserat!

Snart dags för start! Täby Sim mössa på sig!


Jag har ju skrivit om att vi har rätt kallt i huset. Så här klädde sig Julius när han satt och spelade data spel i lördags kväll! Vantar och mössa på!


Söndag morgon och Eilika och Mosquito flyttar in. Inte jätte glad TRÖTT tonåring. Men Eilika mysde i brorsans varma säng.
Idag har Julius sin första tenta, i naturvetenskap. Sedan är det en tenta per dag resten av veckan. Vi får se hur det går ;). Detta första halvåret får bli lite av en test period för Julius. Lära sig hur allt funkar och vad skolan förväntar sig av honom.
Lycka till VÄLDENS BÄSTA Julius!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar