torsdag 10 juni 2010

Fotbollströjor

I morgon ska Eilika ha "Mini Soccer Game" på dagis! Alla barnen får ha på sig sina fotbollströjor till dagis. Tänkte att Eilika kan ju ha sin Tysklandströja (halv tysk som hon är) men kom sedan på att hon kanske känner sig utanför då eftersom alla andra säkert har gula Bafana Bafana tröjor.


Åkte till Longbeach Mall idag på jakt efter tröja. Även Harald och Julius ville ha varsin. Jag har redan en fin munkjacka som jag fick i Morsdags present. Men det var lättare sagt än gjort! Jag finkammade hela centrumet och det gick inte att uppbringa en enda gul Bafana Bafana tröja! Snacka om besvikelse!


Ja, ja till grabbarna kan vi säkert hitta tröjor på flygplatsen på söndag och Eilka får väl stå för att hon är tysk. MEN....skam den som ger sig! På vägen till dagis nu i eftermiddags svängde jag förbi Kalidas i Simonstown. Det är en sko affär egentligen men dom har även massor med sport kläder och annat smått och gott. Verkar ägas av en indisk familj. Väldigt trevliga! Dom hade tröjor i ALLA storlekar! Och riktiga officiella Bafana Bafana supporter tröjor. Jag är poppis hemma nu!


Hann även in i en annan butik och hittade födelsedags presenter till mina "små" syrror som fyllt år sedan jag flyttade. Mycket nöjd! Haha, nu är ni nyfikna va (syrrorna alltså)!


Resväskorna är framplockade och har även fått sig en dust med Doom Fog (insektsspray) så att vi inte får med oss några kackerlacker eller liknande hem till Sverige. Det var väl omtänksamt av oss?!

2 kommentarer:

  1. Ha en skön semester hemma i Sverige! Njut av all god mat och sommaren! Själv åker jag inte hem förrän den 3 juli.

    SvaraRadera
  2. åh vad fina tröjorna var. Smart av dig att hitta dem mot alla odds. Välkommen hem. Kram Karen

    SvaraRadera