måndag 24 augusti 2009

Ute på marknaden

Jaha! Nu ligger huset ute på nätet!


Vi har tillbringat helgen till att klippa häcken och gräset samt rensat och städat i klädkammaren och rensat i garaget.


Det har "smugit" förbi ett antal bilar som tittat och kikat redan. Ett par med ett litet barn kom till fots i söndags. Vi satt och åt lunch i köket och såg hur dom kom in ända in i trädgården. Efter en liten stund ringde dom t.o.m på. Dom hade tagit fel på visningsdatum sa dom. Ok?! En vecka för tidigt men även en timma för tidigt. Inte mycket rätt där inte! Dom får komma tillbaka på söndag när det verkligen är visning.


Ett liknande hus i området är också till salu och vi följer naturligtvis budgivningen med spänning.


På söndag är det då den stora dagen; VISNING! Som tur är åker mannen och barnen ner till vårt hus i Blekinge så jag får fixa och dona helt själv. I lugn och ro. Börjat på en lista på smått och gott som ska göras.


Men en hel del "hjälp" får jag under veckan. Fönsterputsaren var här idag och på onsdag kommer både städerskan och trädgårdsservice. Skönt!


Håll tummarna!


I söndags skulle vi träffa en kille som bor i Kapstaden sedan 3 år tillbaka. En god väns vän. Tyvärr fick han förhinder i sista stund och idag åkte han tillbaka till Sydafrika. Men enl. honom bor det ca 3000 svenska i Kapstadsområdet. Det känns ju tyggt! H kommer i alla fall ha kontakt med honom så att vi kan ställa frågor via Skype och Facebook.


Det var nog allt för denna gång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar