tisdag 23 maj 2017

Making memories- Justin Bieber

Förra onsdagen var det dags för Eilikas första riktiga konsert! Lee-Ann och jag bestämde oss för att ge flickorna biljetter till Justin Bieber i julklapp! Ja och mammorna måste ju följa med!

Eilika är ingen riktig fan av Justin Bieber men jag tyckte det var en rätt så bra första konsert. Han är ju ändå en världsartist! Amy däremot är lite större fan än Eilika.

Konserten var på den stora fina stadion inne i Kapstaden. 70000 personer ska det ha varit på plats! Jo ljuseffekter och fyrverkerier var verkligen maffigt men ljudet var tyvärr ingen höjdare. Misstänkte det redan innan för så var det när vi var på U2 för några år sedan. Och jag är verkligen ingen fan av Dustbin Beaver, men vad gör man inte för sina barn! Spelade några låtar på torsdagen sedan för att kolla om jag kanske hade ändrat mig efter att ha sett honom live. Men nej, jag stängde ganska snart av.


Lee-Ann hade köpt linnen till tjejerna redan innan konserten. Spänd tjej!


På plats! Det blev ju en rätt så lång väntan innan han behagade visa sig på scenen, den unge herrn! Killen i bakgrunden gjorde ett tappert försök att fotobomba :)


Glada som få!
 
 

Och likadana dojjor har tjejerna fått av Lee-Ann också. Fast olika färg! Men dom bytte förstås en sko med varandra. Bästisarna!

Vi åkte hemifrån strax efter 17 på kvällen, hittade en bra parkering och sedan var vi hemma igen vid midnatt. Eilika var jätte nöjd! Tyckte det var så häftigt! Hon fick sovmorgon nästa dag. Skippade gympan och började kl 09.00 istället. 

Ja det blev ju en kväll att minnas även det!

2 kommentarer:

  1. Jag är så nyfiken, nu måste ni ju flugit hem till Sverige redan! Ser framemot en update. :)

    SvaraRadera
  2. Hoppas allt har gått bra med flytt o.s.v! :)

    SvaraRadera