fredag 18 oktober 2013

Envis

En ytterst envis sjukdom Eilika har! Den vill bara inte ge med sig. Nu är hon inne på dygn 3 av antibiotika kuren och febern börjar, lååååångsamt, ge med sig! Hon sov hela natten i sin säng i natt. Vi slapp få besök av en liten kamin som hade över 39C i feber. Däremot hade hon runt 38C när och gick och la sig och även idag på morgonen. Hon hostar och rosslar lite och huvudvärken känner hon av ibland. Men huvudvärken löser vi oftast med nässpray.

Så hon är alltså hemma från skolan idag igen. Ingen skola på hela denna veckan. Och hon missade gårdagens dansshow och hon får vara hemma under kvällens show också. Har man feber och ingen ork eller kraft så funkar det inte att dansa runt på en scen. Tyvärr! Hon tar dock det hela med ro. Jag tror att hon känner själv att hon inte orkar. Hon deppade lite över att inte få gå till skolan i morse men det blev ingen större dramatik när jag berättade att det inte blir någon show heller. Hon fick följa med mig och handla i dag på förmiddagen och det räckte mer är väl för henne. Hon var likblek i ansiktet och gick och la sig i soffan direkt när vi kom hem. Stackarn!

Så ikväll får hon mysa med mamma och pappa framför TV:n i stället. Det är ju Dobidoo och det älskar hon. Hon kanske till och med vill ha lite popcorn. Men innan dess ska vi göra pizza. Allt är inhandlat och snart ska jag sätta pizza degen. Det blir mums!

Trevlig fredag på er! Och jag lider med er stackare som varit tvungna att genomlida snön i morse. Usch! Saknar det INTE! Vi får idag "stå ut" med en rejäl sydostlig vind men soligt. Lite kyligt inne fortfarande tyvärr. Men det står vi ut med!

3 kommentarer:

  1. Va, snö!? Du har mer koll på Sverige vädret än en annan! :-) Helene

    SvaraRadera
    Svar
    1. FB är en mycket bra vädersite ;) Snöade i Täby i morse och syster Barbara har et tunt lager snö hos sig i Katrineholm.

      Radera