lördag 26 oktober 2013

Julius "tjejer"

När vi bestämt oss för att INTE åka till Sverige över jul och nyår så drog Julius snabbt i gång "Operation-bjuda-in-tjejerna-till-Sydafrika". Operationen har gått vägen! Den 30 december landar Julius 3 tjejer på Cape Town International!

Vilka är då Julius "tjejer"? Jo det är tre tjejer som spenderat ett stort antal sommarkvällar i Julius "leklada" på Aspö. Det är Karin (som för övrigt är MIN kusin), Anna och Sara! Karin och Anna är bofasta på Aspö och Sara är sommargäst från Åkersberga. Dom är alla mer eller mindre jämngamla med Julius. 

Tjejerna får husera nere i gästvåningen när dom är här. Dom får fixa frukost själva (så att dom kan sova hur länge dom vill) och sedan blir det lunch och middag uppe hos oss. Julius planerar nu för allt han skall visa dom och vad dom ska hitta på. Det råder ingen brist på uppslag. Jag är helt övertygad om att dom kommer ha det skitroligt helt enkelt! Knappt 14 dagar har dom på sig att insupa Julius liv i Sydafrika. Vi kommer naturligtvis se till att dom även får se lite sevärdheter, inte bara beachen och fester! Men jag kan tala om att Julius kommer vara väldigt poppis bland hans polare. Dom är mäkta imponerade att Julius ska får besök av, inte bara en, utan TRE svenska tjejer!



Karin, Anna och Sara byter ut detta mot knappt två veckor hos Julius i Kapstaden, Sydafrika!


3 kommentarer:

  1. Så kul med tjejbesök! Och gillar att ni har bra gästrum, så man slipper gå på varandra hela tiden.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, vår gästvåning (suterängdelen på huset) är guld värd! Gästerna kan rå om sig själva och behöver inte känna att dom stör. Dom har sovrum, vardagsrum med TV och bäddsoffa, eget fullt utrustat kök och badrum med dusch. Att ha gäster är inga problem för oss!
      Så välkomna! ;)

      Radera
  2. Kul för Julius. Är bilderna från ert hus på Aspö? Undrar Linda

    SvaraRadera