söndag 20 oktober 2013

Yes, yes, yes!

Den lilla dansaren är frisk! Hon ska ta sin sista sup av den super äckliga medicinen nu på morgonen. Ingen feber! Bara lite rosslig i halsen fortfarande.

I fredags började hon ju må lite bättre. Då piggnade hon till så pass att hon till och med orkade leka lite. Så skönt att se! I sjukdomens tecken gick leken. Idefix fick vara patient. Det hade han inte alls något emot. Han ÄLSKAR sin Eilika! Det händer alltid något roligt när Eilika är i närheten. Och Idefix får nästan alltid vara med.

 

Patienten är väldigt duktig på att ta sin medicin (vanligt vatten, men ändå)! Inget gnäll där inte!

Och när man är frisk då får man vara med i dansshowen! Hon klarade av två shower igår och idag är det den femte (ja tredje för Eilika) och sista showen. Direkt efter lunch fixade vi hår och makeup. Så spännande!




Sminkning och hår enligt strikta regler. Hårknut med massor av gele, gröna, bruna och vita ögonlock med svart eyliner och röda kinder och läppar. Läpparna är svårast eftersom det lilla livet har lika smala läppar som mormors och mammas maskläppar.



Bästisarna!

Jag har förstås en del bilder från själva showen också men dom sparar jag till nästa inlägg. Julius och jag ska gå och titta idag. Det kanske blir några fler bilder som är bra då.

1 kommentar:

  1. Äntligen! Så bra att hon ändå kunde vara med på showen!!!

    SvaraRadera