tisdag 7 januari 2014

Tokiga vädergudar

Det verkar som om vädergudarna fått fnatt lite här och där i världen. USA har ju råkat ut för värsta köldknäppen och vi har den ökända, och mycket ovanliga, Black South Eastern på besök.

Så här års regnar det i princip aldrig. Det är högsommar, sydostvinden pumpar på som sig bör med sina varma torra vindar. Det är mellan 25-30C varmt och bara sol, sol, sol! Men inte igår, i natt och idag! Sydostvinden pumpar på med friska 14 m/s och så REGNAR det! Massor! Det bara vräker ner. Som om det vore mitt i vintern, fast varmare. Det ska visst regna lite till och från dom närmaste dagarna. Oss gör det ingenting, utan det är nästan lite skönt, men det är synd om turisterna. Och "våra" tjejer. Dom åker ju hem på lördag kväll så lite härlig solbränna vill dom ju förstås få.

Nu har dom i alla fall blivit hämtade för att åka på safari i drygt 1 dygn och turligt nog ska vädret vara bättre inåt landet. Bara bra om det inte är så varmt som det brukar vara så här års, för då är det VARMT. Större chans att få se många djur när det är lite svalare och sämre väder.

I dag ska vi ta det lugnt och bara vara hemma tror jag. Ja, ett besök till posten och så handla lite mat förstås. Ska jaga rätt på någon som kan fixa vår vattenkran som sitter i frysen också. Det läcker vatten. Misstänker att det har med filtret att göra.

Over and out!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar