måndag 6 januari 2014

Vilodag

I dag har det varit vilodag! Flickorna sov länge och sen blev det piratsoppa (broccoli- och blomkålssoppa) med timjan toast till lunch. Dom är så tacksamma dessa tjejer, dom äter ALLT! Efter lunchen så skjutsade Harald dom till Kalk Bay för lite shopping. Julius tog en paus och stannade hemma. Planen var att dom skulle ta tåget (3 stationer) hem men så kom ösregnet. Taxi Mom kom till undsättning!

Ja, som i resten av världen så är vädret inte var det borde. Just idag så regnar det och nu, sen kväll, så blåser det som f_n och ösregnar. INTE januariväder som det brukar vara! På sommaren här regnar det INTE! Ja, ja inte mycket att göra åt! Tjejerna hittade både ditten och datten i Kalk Bay och det är huvudsaken.

I kväll har Harald, Eilika och jag varit på middag hos Lennart som bor bara 10 minuter från oss. Blekinge tema med 3 andra par som alla var från Blekinge. Alla här på semester. Ett par återkommande sedan 5 år tillbaka. Mycket trevligt! Inte hemma förrän 22.30. Lite för sent för Eilika men så kan det gå när mamma och pappa har trevligt! Återträff för NÄSTAN alla på torsdag hemma hos oss. Julius tog med sig tjejerna till Dixies!

I morgon blir tjejerna hämtade vi 8-tiden för avfärd till Inverdoorn och SAFARI! Spännande!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar