torsdag 3 april 2014

Julius 18 år!

Idag fyller vår "lilleman" Julius 18 år! Helt otroligt! Vi har firat födelsedagsgrisen i i omgångar i dag. Eilika, Idefix och jag gratulerade med "skön" sång i morse. Pappa Harald satt på flyget hem. Han hade tur idag Julius, för han slapp fotograferingen vid paketöppningen i sängen!


Till frukost fick han tjusig dukning, juice i vinglas och omelett med champinjoner och salami. Dom "söta" Absolut flaskorna ingick men han fick förstås inte dricka dom!

Han blev förstås gratulerad i skolan och hans bästa polare sjöng högt och ljudligt för honom på lunchen. Kladdkakan jag bakade i går kväll gjorde succé! Jag hämtade honom efter fotbollen och när vi kom hem så skålade vi i champagne och lämnade mer presenter. Nu hade pappa kommit hem och vi kunde börja fira ordentligt.
 

18-åringen på restaurangen Cape to Cuba! Här åt vi födelsedagsmiddag på födelsedagsbarnets begäran.


Eilika med sin virgin Strawberry Daquari!
 

Pappa är hemma! LYCKA!


Che Guevara vakar över oss!
 

 Om ni tittar noga, mitt i bild, så ser ni killen som paddle boardar (ja, jag vet! Jätte mycket Swenglish!). Lite taskig bild kvalité genom fönstret.


 Mysigt ställe!

 

Fantastisk utsikt!


Skylt på damtoaletten!


Notan kommer i en cigarrask! Notan för fördrink, 2 rätters och vin och öl till maten för 4 pers gick på SEK530! God och vällagad mat! Och superb service!
 

 Hemma igen festade Harald, Eilika och jag på ost och kex. Födelsedagsbarnet försvann in på sitt rum och till sin dator med en öl i sitt fina glas han fått av lillasyster.


Valmyndigheten har verkligen timing! På myndighetsdagen kommer detta i brevlådan!

GRATTIS JULLE-BULLE! WE LOVE YOU!

3 kommentarer:

  1. Stor grabb! Och ett röstkort i present, wow!

    SvaraRadera
  2. Vilken fin kille!
    Och tänk om man kunde gå ut och äta så billigt i Sverige! Vilken lyx!

    Jag har läst lite på din blogg och tycker det är helt fantastiskt vilken resa ni har gjort. Att våga ta steget att flytta till ett annat land! Häftigt!
    Kram
    Annica

    SvaraRadera
  3. Grattis i efterskott från Minnesota!

    SvaraRadera