söndag 6 april 2014

Vad är väl en bal på slottet?!

Jo, den kan ju vara helt underbar! I går och i förrgår kändes det tungt att bo på andra sidan jorden från sin familj och släkt.

I förrgår fyllde min FANTASTISKA farmor 90 år! Helt otroligt! Hon är pigg och ser inte en dag äldre ut än 70! Farmor är bäst på alla sätt och vis. Känner nog ingen med ett sådant varmt hjärta som hon. På hennes födelsedag hade hon firats med 10 kaffe hemma hos henne. Hennes båda systrar var även där förstås. Det bjöds på rågskorpor till kaffet. En riktig Karlskrona specialite. Firandet fortsatte på eftermiddagen hemma hos min farbror och faster. Födelsedagsbarnet hade önskat sig kroppkakor och det fick hon förstås. Min fantastiska kusiner rullade kroppkakor för glatta livet. Vi lyckades spåra farmor framåt kvällen och ringde och grattade. Hade ju helst varit där!

I går firades hon med fest i Båtklubbens lokaler på Aspö. Barnen hade planerat och arrangerat. 

 

Här är hon, världens bästa farmor. Bilden lånad av lillasyster Helene som la upp den på Facebook.

En dag som igår, när jag kunnat gjort vad som helst för att också kunna vara där och fira farmor, så var jag väldigt tacksam för Facebook! Jag kunde nästan hänga med på ett hörn tack vare mina systrar och kusiner. 
 

Här en härlig bild på alla farmors barnbarn, förutom jag då. Den las upp på Facebook och jag taggades. Blev alldeles tårögd. Kusinen Robert, den enda killen i skaran, hade flugit hem till Sverige från Kalifornien där han bor. Farmor var säkert överlycklig! 


Men jag tog en egen selfie och la upp under deras inlägg! Så att jag också var med. Nästan i alla fall!

Visst hade jag kunnat flyga hem men eftersom Julius fyllde 18 dagen innan farmor fyllde 90 så fick jag helt enkelt prioritera. Julius vann!


4 kommentarer:

  1. Ja det ar mycket positivt med att bo utomlands. Man far uppleva och erfara sa ofantligt mycket men vissa dagar och stunder kan det även kännas sa otroligt jobbigt och langt borta. Som när nagon nära fyller ar eller andra speciella dagar och händelser. Da är det ledsamt och man känner sig verkligen tung i hjärtat. Men, det är verkligen tur att vi har tekniken. Det hjälper ju lite grann i alla fall.
    Stora kramar

    SvaraRadera
  2. såklart du blev taggad. saknades på plats men i vår släkt finns det med all säkerhet fler tillfällen att fira!
    kram kusinen

    SvaraRadera