tisdag 23 november 2010

Dörr service

Vi har 7 st skjutdörrar i glas i huset. Den senaste sattes in mellan suterräng våningen och övervåningen för en dryg månad sedan.

När vi nu senast hade gäster som bodde nere i gästvåningen så märkte vi att en list vid låset inte satt fast ordentligt på den nya dörren. Och en av dom tre dörrarna på nedervåningen hade en tendens att hamna snett och därmed inte gick att stänga ordentligt. Så jag meddelade firman som installerat den nya dörren att vi ville få den fixad och att vi även ville ha service på en del andra dörrar.

I dag kom tre av killarna som installerade dörren och klämde fast listen samt bytte hjul på dom tre dörrarna där nere och justerade dörrarna. Det var rätt mycket sand och spindelväv under dörrarna där hjulen sitter kan jag berätta. Även det borstades naturligtvis bort. Den "härliga" sydost vinden blåser ju rätt in på dom dörrarna.

Så nu fungerar alla våra 7 dörrar perfekt. Fastsättning av listen var naturligtvis gratis och service på dom andra 3 dörrarna gick på R550 (samma i SEK). Billigt!

Killen som bossade över dom andra två skrev ner sina kontaktuppgifter om vi behövde ytterligare assistans när det gäller glasdörrar. Han frågade även om vi tycker om hummer, för det kan han också leverera. Dörr- och hummerservice. Härlig kombination. Det är som Nisses Vulk och Kebab som vi skämtsamt brukade kalla små däckfirmor när jag jobbade på Svea Leasing AB. Eller hur Bosse?!

1 kommentar: