tisdag 18 juni 2013

Framme!

Nej det tog inte riktigt 3 dygn att ta sig hit men det kändes nästan så. Det var verkligen ingen rolig resa!

Vi har varit väldigt nöjda med Turkish Airlines tidigare men denna gång missade dom helt och hållet den där lilla biten med service. Det tog 3 (!) timmar innan vi fick mat. Middag klockan 22.00 är rätt sent när man sedan blir väckt vid 2-tiden för att äta frukost. Och leendet hade visst hela kabin personalen lämnat hemma! Ja, ja, det är sällan roligt att flyga långflygningar men detta tog priset.

 

Har man oturen att flyga med bara mamma så kommer man ju inte in i några lounger. Med pappa så kommer man minsann in på Istanbuls super fina lounge. Men det gick bra ändå.
 

 

Många flygplan att titta på!
 

Inte så intresserad av flygplanen. Sov mest!

Hämtades av maken i Köpenhamn och sedan drygt 2 timmars bilresa till Karlskrona och sedan färjan över till Aspö. Falukorv till middag hemma hos mamma och pappa. Sen en SKÖN natt i sin egen säng!

I går och idag har jag ägnat min tid åt att STÄDA! Det blir rätt dammigt och skitigt när det inte har städats ordentligt på nästan 11 månader. Men nu har jag hunnit med det mesta i alla fall. Fortfarande en del saker att plocka undan men det är dammsuget, dammat och golven är torkade. Härligt när det doftar hederlig svensk såpa i hela huset!
 

Efter några störtskurar i söndags så har det sedan blivit kanon väder. Poolen är snart badbar. Plåtarna borta, värmen och pumpen är i gång.

2 kommentarer:

  1. Åh en riktigt lap-pool! Perfekt.

    SvaraRadera
  2. Vilken otur med flygningen. Vi har flugit med Turkish flera gånger och är nöjda.
    Välkomna till Sverige och ert ö-liv i Blekinge ser helt underbart ut.

    SvaraRadera