måndag 14 oktober 2013

Det som inte fick hända

Ja, det som inte fick hända har hänt! Denna veckan "fick" Eilika ABSOLUT inte bli sjuk! Gissa vem som kom till vår säng i natt med 39C feber, halsont, hosta och ONT i huvudet?! Naturligtvis Eilika :(

Varför får hon inte bli sjuk just denna veckan då? Jo, för denna veckan har hon en STOR dansuppvisning inklusive träningar. Hon är bara "ledig" från dansen på onsdag. I dag tränar dom i Fish Hoek High School, där showen kommer att äga rum, för första gången. I morgon är det det stora genrepet. Onsdag ledig. Sen har hon show torsdag kväll, fredag kväll, lördag mitt på dagen, lördag kväll OCH söndag mitt på dagen. Snacka om avancerat schema för en 8-åring. Ja, hon är ju inte yngst. Det är en hel del små ettagluttare med också. Och sen är det i alla åldrar upp till gymnasiet. Lite mycket tycker den svenska mamman men det är bara att bita ihop.

Nu hoppas vi bara på att Eilika kör en snabb sväng med sjukdom, som hon brukar göra. Har vi RIKTIGT tur så mår hon bättre i morgon eftermiddag och kan vara med på genrepet. Snälla hjälp till att hålla tummar och tår.

En sjuk och varm Eilika i sängen från och med 4-snåret på natten innebär ej så god sömn för mamman och pappan. Mest synd om pappan som sov på ett plan natten innan. Den lilla kaminen och hennes far fick ligga kvar och sova en stund till i morse, och så tog jag med mig valpen och skjutsade sonen till skolan. Idefix och jag stannade för morgon promenaden på stranden på vägen hem. När vi kom hem hade Harald precis satt sig på kontoret och Eilika låg och läste Bamse i vår säng. Febern hade gått ner men jag tror hon fortfarande hade Alvedon i kroppen. Hon fick nämligen dubbel dos vid 4-snåret. Nu verkar febern stiga igen och hon ligger i soffan under täcket och tittar på TV. Stackarn!

I övrigt var det väg- och mätdag idag. Gått ner 1,8 kg och minskat med 1,5 cm i midjan på 2 veckor. Inte gått ner eller "krympt" riktigt lika mycket denna veckan men jag vill inte att det ska gå för snabbt heller. Jag är nöjd!

1 kommentar: