måndag 28 december 2009

Lite mycket

Fortfarande kvar i Sverige!

Har helt enkelt inte orkat skriva. Varit tämligen hektiskt sista tiden.
Men nu har containern åkt! Avresa 18/12 med MSC Malta. Vi har klarat av att få allt som skulle i den gigantiska lådan och överlämnat huset till dom nya ägarna. Vi har klarat av Luciafirrande och en hejdundrande Jul. Nu vilar vi ut på Aspö!

Trodde ni va?! Nej, nej det tar inte bara slut så där inte! Slog en signal till Kastrup idag för att kolla var vi ska checka in katten någonstans och i hur god tid vi bör vara där. Döm av min förvåning! Kissen är endast bokad till Frankfurt!!! Blir informerad om att husdjur som ska till Sydafrika får endast resa som cargo! Är inte allt helt fantastiskt?! Jag ringde ju för typ 2 månader sedan till Lufthansa i Stockholm och dom bokade på kissen utan några problem. Informerade även om att till Cape Town skulle han t.o.m. kunna åka i kabin. NOT!!!!

Hur nu lösa detta? Började ringa LH Stockholm för att i princip kräva att dom fixar detta. Men.....efter 12 minuter i kö hamnar jag____i Kapstaden! LH i Kapstaden hjälper tydligen Stockholm vid behov. Fick i alla fall info om att jag ska boka via LH Cargo. Ringer LH Cargo i Stockholm. Neeej, ring Köpenhamn direkt istället. LH Cargo i Köpenhamn hänvisar mig vidare till speditören Trust i Köpenhamn. Yes, dom kan hjälpa till! Får mailat ett formulär att fylla i och information om att det nog skall gå att ordna att få med katten samma dag som vi reser. Mailat vidare formuläret och väntar nu på prisuppgift och information om hur vi bokar in kattskrället.

Puh!

1 kommentar:

  1. Kattskrället? Det var väl inte så snällt... Men förstår vad du menar... Och sanningen är att katter är mer för hus än människa, så varför inte låta kattskrället stanna i huset? Det gjorde våra företrädare i Lusaka och Skorpan är så lycklig att han inte behövde flytta till Nairobi... Han trivs sååå bra med oss...

    SvaraRadera