söndag 3 juli 2011

SM i Halmstad

Från Värnamo och familjen Bock fortsatte vi då mot Halmstad och SM i simning. Vi var framme precis när försöken var slut. Pratade lite med Kim i TYR tältet och sedan körde vi över vägen till Burger King för att få i oss lite lunch. Eilika och jag släppte sedan av Harald på badet igen och så körde vi för att checka in på Hotel Tylösand.

Vi fick vårt rum och det var väl ok. Förstår inte riktigt vad det är som är så speciellt med det hotellet. Jo, läget är fint, dom allmänna utrymmena är fina och maten är bra men rummen är rätt slitna och för att inte tala om bristen på parkeringsplatser. Dom har byggt en ny flygel nu där rummen tydligen är jätte fina, men dom äldre rummen behöver helt klart ett lyft. Och dyrt är det! Men det är ju det mesta i Sverige. Har vi märkt!

I alla fall så gjorde lilla E och jag oss klara för att åka på SM och sedan körde vi bort till badet. Hittade Harald i poolen.


Insimmet!


Lilla E på simtävling.


TYR tältet. Vi äger alltså rättigheterna att sälja märket TYR i Norden och Polen. Kolla in vår web shop här.  


Simstadion Brottet i Halmstad. Precis vid vattnet.


Mycket folk på läktarna.

  Go, go, go!


Harald i VIP tältet med Hans Chrunak. Eilika och jag satt och pratade med Ann-Catrine och Anders på läktarna en stund. Sedan flyttade även vi till VIP tältet.


Tessan på prispallen! Hon är ju en av "våra" Täby Sim tjejer. Och även Täby tjejen Michelle Coleman på pallen.


Fina Täby Sim simmare med sina coola TYR tröjor!


Eilika och Vilja hejar på VIP läktaren.


Tessan simmar fjäril. Det är verkligen mäktigt att se henne simma.


Duktiga Täby Sim killarna tog brons i lagkappen!


Hans Chrunak ger tummen upp i SVT:s speaker box.


Täby Sim tar guld i lagkappen för tjejer! Så glada!


Täby Sims hejar klack är ju naturligtvis utrustade med en vuvuzela från Sydafrika! Undrar var dom kan ha fått den ifrån ;). Den användes flitigt kan jag säga så Täby klacken hördes vida omkring.


Eilika och tränaren Jens Fridorff diskuterar i VIP tältet.


Även Cecilia kom in i VIP tältet! Naturligtvis utrustad med TYR baddräkt och TYR simglasögon. Ni ser, TYR har badkläder för ALLA storlekar så in i web shoppen och handla lite nu!Här får ni länken igen!
TYR SHOP

Harald fick tillfälle att prata med MÅNGA och skapa lite affärer. Som var syftet med resan. För Eilika och mig var det lite drygt ibland men räddningen var att vi fick vara i VIP tältet. Där fanns det gott om utrymme och gratis fika. Och så såg vi bra förstås. Och så var det väldigt roligt att träffa vänner och bekanta förstås.

Nästa simtävling blir SUM-Sim i Falun. Det ska bli VÄLDIGT roligt för då simmar JULIUS!!!!

1 kommentar:

  1. Jätteroligt att se era fina bilder från SM med de snygga Tyr-kläderna. Tänkte på din blogadress: taby-kapstaden - borde kanske ändras till Aspo-Kapstaden :) Karen

    SvaraRadera