måndag 9 november 2009

Tiden springer iväg

Ok! Nu börjar jag få lite panik. Tiden börjar gå allt fortare känns det som.

Det är så mycket som ska göras men jag verkar inte få tummen ur, så att säga. Helgeran är redan mer eller mindre uppbokade fram till jul.

Det är ju faktiskt en hel del som skall gås igenom och sorteras. Och beslut som ska tas om vad som ska med till Sydafrika eller ej. Vad ska säljas? Hur många TV apparater och datorer behöver vi egentligen. Finns ett antal för många just nu. Ska vi ta det till Aspö eller vem kan tänkas behöva en?

Flyttfirman är inte bokad ännu. Stressar upp mig lite som vill ha ett datum för när allt skall bli nedpackat och börja sin långa resa. Alla dessa abonnemang, tidningar etc., etc. som skall sägas upp eller adressändras. Om adressändras, till var? Aspö? Sydafrika? Grannen som ska vara vår man när det gäller Mosquit invest?

När ska vi lägga ut soffgruppen och matgruppen på Blocket? Kan ju inte vänta till sista veckan men vi vill ju gärna ha något att sitta i när vi tittar på TV.

Har mycket på jobbet också. Hinner inte med hälften av vad jag borde och det går så sakta. Plus adressändringar, avbokningar, överlåtelser.

J vill ha en avskedsfest för sina klasskompisar. Var? När? Hur? Mat? Musik? Osv., osv. Och så fyller E 4 år den 5 december. Skall vi orka med att fixa hennes första födelsedagskalas eller inte? Vad ska vi köpa till henne i födelsedagspresent.

Och så har vi Jul! Hur ska vi göra med julklappar? Bohaget packas ju ihop innan jul och vi lär ju ha tillräckligt med bagage som det är ändå. Hur ska vi planera Julafton?

Ja, det var väl det ungefär! Snacka om gnällig! Sorry!

2 kommentarer:

  1. Det hjälpte att gnälla! Linneskåpet är nu rensat och klart. Kanske ska gnälla av mig lite varje dag så är jag snart klar ;) /Gabriella

    SvaraRadera
  2. Hahaha... been there! Det är verkligen inte lätt att få ihop allt så att det går smidigt. Speciellt inte med vad som ska packas när..! Kan tänka mej at det är 10 gånger värre med två barn oxå! =)
    Men håll ut, snart är ni på plats och kan njuta av den sydafrikanska sommaren! =)

    /Lindah

    SvaraRadera