fredag 28 december 2012

Fest, fest, fest

Eilika har ju någon gång undrat -"Varför har vi alltid fest?". Så det är bäst att vi gör vad vi kan för att leva upp till det. Jag tycker vi gör ett hyfsat bra jobb faktiskt!

Men innan nästa fest så hann bästa Eunice hit för att städa. I måndags fick hon inte komma som hon brukar för då firade vi jul. I går hade hon med sig sin söta dotter Jennifer. Jag hade helt glömt att vi bestämt att hon skulle följa med men det gjorde ju inget. Helt plötsligt var Eilikas rum fullt med 2 svenska gossar, Jennifer och Eilika. Dom verkade ha väldigt roligt. Sen hoppade dom på studsmattan lite och sen ville om ju bada. Aliki var snäll och ställde upp som badvakt. Eilika och grabbarna är ju inga problem men Jennifer har ALDRIG badat förut. Inte ens i ett badkar! Grabbarna bara gapade när jag berättade det. Men dom var alla så snälla och goa mot Jennifer och tog det väldigt lugnt. Kändes långt inne i hjärtat att se denna lilla tjej långsamt bekanta sig med vattnet.


Baddräkt och simglasögon fick hon låna av Eilika. 2013 års TYR modeller tror jag allt! Vill ni också vara lika snygga som dessa brudar när ni ska simma nästa gång? Gå in på TYR Shop HÄR


Värsta Esther Williams!



Hon tyckte inte om när dom andra kom simmande mot henne under vattnet.


Hon blir modigare och modigare.


Gabriel var helt fantastisk med Jennifer. Han är värd en guldmedalj!




Försök att koka kaffe men det var för läskigt!



Hon var så nöjd och stolt!

Efter badet så duschade Eilika och Jennifer. Ännu en upplevelse! Tänk att få stå under en dusch med forsande varmt vatten. Hon skrattade så att hon kiknade. Mycket duschtvål gick åt. Kul med lödder!

På eftermiddagen tog Eilika familjen Anderberg på guidad tur till pingvinerna. Harald och jag förberedde för nästa fest! Stackars Julius hade blivit hemskjutsad av Robins mamma. Han är sjuk! Hade haft feber natten innan och gick direkt och la sig. Han hade 38,4C på kvällen och svettades och frös omvartannat. Han orkade inte ens vara med på kvällen. Stackarn!

Kl 16.00 prick kom våra gäster. Ett gäng på 7 personer från Sveriges simmarvärld som hyr ett hus i Simonstown över Jul- och Nyår. Bästa Minna på Sydafrikaresor hjälpte dom hitta ett hus att hyra. Dom var jätte nöjda. Ska ni resa till Sydafrika så kontakta Minna. Hon fixar det mesta. Kolla in hennes hemsida HÄR.






Det blev grillning av diverse kött och korvar och tillbehör. Dukade även fram sill och Janssons vilket var uppskattat. För att inte tala om Alladin asken och knäcken!

Våra gäster verkade mycket nöjda. Dom gick inte förrän 02.30!! Jag gick och la mig vid midnatt dock. Lite för mycket simsnack för mig. 

Nu är det inte fest förrän på Nyårsafton och dit är det ju hela 3 sleeps!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar