tisdag 9 juli 2013

Balansen på Skansen

Båda barn har haft lite problem med att få namnet på programmet Allsång på Skansen rätt. Julius kallade det "Alfons på skansen" när han var liten. Eilika har idag tittat på "Balansen på Skansen". Hon tittade förra tisdagen för första gången och nu är risken STOR att vi måste åka upp till Stockholm och Skansen nästa sommar. She loves it!

Bortsett från "Balansen på Skansen" så har Eilika badat och simmat idag. Två gånger. En gång körde hon hopp från trampolinen och bensparksträning med pappa. Andra gången badade hon med Haralds delägare Lisa som har rest hit från Finland för några möten. Fiffigt för en simmare att det finns en bra pool att träna i när man är på tjänsteresa till en ö i den svenska skärgården.


Eilika assisterar pappa med att kolla så att poolen funkar som den ska. Det ska rensas filter, fyllas på vatten, göra backwash och kollas av att det är korrekt halt av kemikalier i poolen.
 

En riktig TYR tjej!







HÄRLIGT med pool!

I övrigt så har Eilika haft en fantastisk kväll. Middagsgäst (Lisa) är alltid kul och så har hon Skypat med bästisen Amy (Sydafrika) och Jacqueline (Haralds tyska kusinbarn som var i Kapstaden som voluntär i våras). Vilken LYCKA! Hon har babblat och babblat! Skype är helt fantastiskt! Eilika har guidat runt både Amy och Jacqueline med iPaden och hon har fått "träffa" Jacquelines masmma och syster via Skype. Världen är liten!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar