lördag 27 juli 2013

Hej då Sverige

För denna gång i alla fall! Nu har vi rest hem till Sydafrika och det är skönt att vara hemma. Lite kylslaget och regnigt dock. Men fram till september så är det ruggigt och blött, sen kommer våren.

I onsdags åt vi som vanligt avskeds middag hemma hos mamma och pappa. I år var vi dock en väldigt liten skara av olika skäl. Det var bara mamma, jag och barnen. Men vi åt jätte god lax och glass till efterrätt och hade det mysigt i alla fall.


Vägen upp till mamma och pappa.


 Lövhem i kvällssolen.


Eilika fick ett otäckt brännsår på benet från ett rep. Hon var inne hos grannen för att hälsa på en hund som var bunden i ett långt rep. Hunden sprang runt och repet fastnade runt Eilikas ben. Fotot taget dagen efter. Hon glömde visa morfar innan vi åkte så detta är till dig pappa.
 

 Barnen nere vid Aspö Mad i fredags. Vi väntar på färjan som tog oss första biten av vår långa resa.


Södern nere i färjeläget.
 

En del av Julius avskedskommitté. Det kom några till sen.
 

Vita Huset! Vi äger det och där har vi bla 3 av våra företag som har kontor och ett gym för allmänheten.
 

Vår Sverige Tiguan kör ombord på färjan. Harald körde oss till Köpenhamn. Han flög vidare till Gdansk senare på kvällen. Logisitk som vanligt!
 


Hej då Aspö!
 

Mulet men varmt och kvavt. Mina godingar!
 


Möte med den andra färjan halvvägs.


Och så ett sista farväl innan vi lämnar Sverige! På Öresundsbron.

Vi lämnade Aspö kl 12.00 på torsdagen och var hemma i vårt hus i Sydafrika på fredagen klockan 15.00. När vi kom hem så var det full rulle med att packa upp och fixa för idag på förmiddagen åkte vi för att hämta vår nya familjemedlem. Han ligger just nu UNDER min säng i stället för i sin bädd som står bredvid min säng. Mer om Idefix i nästa inlägg.

Hemma bra men hemma bäst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar