tisdag 16 juli 2013

Middag med min härliga familj

I går kom min storasyster Barbara och hennes 2 hundar, och i morse kom hennes särbo med sin hund. Nu är det fullt liv i gästhuset!

Så i kväll har vi "firat" med middag! Mamma och pappa, lillasyster Caroline och systerson Maximus, storasyster Barbara och Torsten. Vi har haft en jätte trevlig kväll! Och vilket VÄDER! Vinden mojnade, molnen drog bort och vi njöt av en riktigt härlig, svensk sommarkväll.





Efter drink och quesedillas åt vi kräftor och räkor till förrätt. Till huvudrätt grillat kött med tapenade, sallad och vitlöksbröd. Till dessert rabarberpaj och vaniljvisp. Vi blev rätt mätta!
 

Kusinerna hade som vanligt väldigt roligt. Harald busade och slängde Eilika i poolen med kläderna på. Sen badade hon och Maximus, som inte kan simma eller hade badkläder med sig, höll låda på kanten. Ett, tu, tre så ramlade Maximus i. Lillasyster Caroline slängde sig i vattnet och fiskade upp honom. Maximus vevade mot Eilika i poolen och fick tag i hennes hår. Hon försökte putta honom mot kanten. Ja, så kan det gå! Maximus fick Eilikas I love Cape Town tröja. Den kan han ha som minne!
 

Vi blev även bjudna på vuvuzela konsert!
 

Hundarna var rätt glada när konserten var över. Tilda och Klara har hittat en skön filt att ligga på!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar