torsdag 8 augusti 2013

Meet and greet

Idefix har haft en hektisk dag idag! Han har varit med både till Eilikas skola och till Julius. ALLA vill ju förstås träffa vår goa valp!


Bilden är inte från idag men den visar hur älskad han är denna "lilla" valp! Eilika och Idefix leker vilda lekare varje kväll. Bra både för vovves och lillmattes sömn!
 


Nej, dom här bilderna har inget med Idefix att göra. Jag var ju bara tvungen att fota världens bästa Eunice i hennes fina mössa. Alltid glad! Hon berättar varje gång hon är här och jobbar vad glad hon och barnen är för att dom nu har ett HUS! Idag har vi förresten firat hennes födelsedag, med hembakad kladdkaka med grädde!

Så, tillbaka till Idefix! Jo, Eunice har redan fäst sig vid honom förresten. Han är så hjälpsam när hon dammar med struts vippan och golvmoppen är ju verkligen så rolig. Sidospår! Idag har alltså Idefix varit på turné! Började med att följa med till Fish Hoek Primary School för att hälsa på Eilika och hennes klass. Vi hade en date bokad till kl 13.00 (strax innan barnen slutade för dagen).
 
Han var lätt skrämd i början men barnen var duktiga och satt stilla (ja hyfsat  i alla fall) så efter en stund vågade han gå runt och hälsa. MYCKET stolt Eilika!
 

Efter att ha fått lite mat hemma och vilat upp sig lite bar det av till AISCT! Han ligger på golvet vid passagerar sätet i bilen. Nej, jag har ingen bur. Däremot ett bilbälte men det är för stort än så länge.
 

Julius hade fotboll efter skolan men det var flera som mer än gärna kom och hälsade på Idefix. Jag höll mig lite lugn med kameran. Vill ju inte skämma ut sonen fullständigt.
 

Mina grabbar!

Ja, ska man tillhöra denna familjen så får man hänga med på både det ena och det andra. Idefix har varit mycket duktig och tålmodig idag. Han har för övrigt stulit allas våra hjärtan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar