tisdag 1 oktober 2013

Sista dagen på lovet

I går var det som sagt var sista dagen på Eilikas vårlov. Eilika och jag hämtade Amy från fritis klockan 13 och sedan körde vi till stranden med Idefix. Lycka! Både barn och hund njöt av det fina vädret. Tjejerna var allt annat än torra när vi åkte därifrån. Men kul hade dom!







När vi kom hem så badade tjejerna i trosorna i  Idefix balja. När dom klivit upp, torkat sig och klätt på sig torra kläder så fick dom glass. Därefter packade jag in flickor och hund i bilen för att åka och hämta Julius. Tjejerna sjöng för fulla halsar på vägen dit! När vi kom hem igen så ville Eilika och Amy bada i baljan igen, denna gång med baddräkter på och så hängde Barbiedockorna på också.


En härlig sista dag på lovet som vi avslutade med middag på Dixies. Idag var det första dagen i skolan efter lovet och det var inga problem att få upp Eilika ur sängen eller på med kläderna. Gick ju snabbt att klä på sig idag när hon slipper kämpa med tjocka strumpbyxor. Nu är det sommaruniformen som gäller. Vita sockor istället för tjocka svarta strumpbyxor.

2 kommentarer:

  1. Vad skönt det ser ut med vågorna. Men jag vet att ni har kalla vatten, var i Kapstaden strax efter nyår 1998 och det var iskallt! Men vackert.
    Här börjar de med vinteruniform på måndag...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja vattnet är kallt! Blir aldrig varmare än max 20-22C här i False Bay. På Atlantkusten däremot blir det aldrig varmare än 11-14C.

      Radera