onsdag 20 augusti 2014

Senior

Vi har en SENIOR i familjen! Julius går nu i 12:an, vilket är hans sista år i High School, vilket innebär att han är en senior!

Men att vara en senior är inte alltid en dans på rosor precis. Det är många beslut att tas och mycket jobb i skolan. Frågan är ju vad ska han göra när han går ut i juni 2015? Alternativen är många men det är verkligen inte lätt att veta vad man vill göra med sitt liv när man är 18. 

Just nu funderar han på OM han vill plugga vidare direkt efter gymnasiet eller senare. För och nackdelar med båda alternativen. Lutar åt att han ska plugga vidare med en gång, men då är frågan vad han ska plugga? Vad vill han bli när han blir stor? Och så VAR han ska plugga? Stanna i Sydafrika (jobbigt med visumbiten dock), plugga i Sverige (räcker betygen till det?), någon annanstans i Europa eller USA. Mamma och pappa röstar på USA där man kan läsa brett dom första åren för att sedan specialisera sig mer. Men vi får se! Det ligger ju då nu på the Senior himself att ta reda på fakta och information. Inte det lättaste!

Och är man Senior på AISCT så har man tjusig jacka och speciell skoluniformströja!


 Jacka i värsta amerikanska college stilen!


Skoltröja med märke som en klasskompis ritat. 
 

Samma byxor som alla andra, grå piké med svart krage (istället för den ordinarie marinblå) och tjusiga jackan. Så ser en Senior på AISCT ut!

 Ja, han är lite trött! Strax innan avfärd till skolan kl 07.20 och så är ju mamma så rysligt tröttsam och ska fota!

4 kommentarer:

  1. Nej, det är nog inte många 18-åringar som vet vad de vill göra långt fram i tiden (ibland hjälper det inte ens att passera 50-strecket ;)

    SvaraRadera
  2. Ja det är mycket att tänka på som Senior, här börjar de stressa redan Junior year... börjar redan bli stressad och vår son är bara sophomore...

    SvaraRadera
  3. Vilken stilig kille ni har.
    Visst är det svårt med beslut. Jag vet fortfarande inte vad jag vill bli när jag blir stor. Och jag är 36, hehe! Så jag jobbar med det som jag kan och har erfarenhet av.
    Hoppas han hittar nåt som passar! USA är ju alltid spännande! Vilka otroliga möjligheter!

    SvaraRadera