lördag 7 maj 2016

Pop Star Party

I dag har Eilika varit på Pop Star Party! Och det var ju inte vilket party som helst utan bästisens Amys 11-års kalas! Eilika var lite spänd och nervös innan kalaset eftersom hon inte går på samma skola som Amy längre. Lite orolig över om Amy kanske inte skulle vara hennes bästis på kalaset. Oro helt i onödan förstås! Dessa två är oskiljaktiga, trots att dom går i olika skolor sedan snart 1 1/2 år tillbaka.
 Vår söta lilla pop star med VIP pass och allt!

 Amy öppnade sin present från Eilika när jag fortfarande var kvar när jag lämnade Eilika. Presenten har nämligen krävt en hel del arbete från undertecknad så jag var så nyfiken på hennes reaktion.


 Amy öppnade paketet och fastnade! Hon blev jätte glad!

Jag har gjort en fotobok på 42 sidor med bilder på Amys och Eilikas första 4 år som bästisar! Beställde två böcker så att dom har varsin. Böckerna blev jätte fina men det ligger också en hel del arbete bakom. Helt klar värt det!
Tjejerna är inte bara BFF (Best Friends Forever) utan BFFF!

BFFF står för Best Farting Friends Forever vilket blev ett faktum för flera år sedan när vår lilla pruttfia gjorde det hon var bra på, att prutta, och Amy reagerade till slut inte för det var så det var helt enkelt! Så dom är best farting friends forever!
 

Detta är första sidan i boken och bilden till vänster är det första bilden jag har av tjejerna tillsammans. Första gången dom lekte tillsammans.


Sista sidan i boken. Amys mamma Lee-Ann och jag blir nästan lite tårögda när vi tänker på att dom fyller 15 om 4 år!

Festen var en succé och jag hämtade hem Eilika efter drygt 6 timmar! Då ville tjejerna helst ha en sleepover men där sa denna mamman nej. Eilika behövde komma hem och städa sitt väldigt stökiga rum samt att hon har ett skolprojekt att göra klart. I morgon är planen att vi åker till Stellenbosch och äter lunch, provar lite vin och tittar på alla vinrankor i höstfärger. Sleepover får bli på fredag i stället!

Avslutningsvis ett par bilder på Fluff och Puff! Hmmm.... vem är vem tro?! Jo, Fluff är nog Caesar och Puff Idefix! Japp, så är det!


Såhär låg dom härom morgonen. Caesar väntade på frukost och Idefix på sin promenad.


Svans mot svans och tass mot tass!

1 kommentar:

  1. Sitter här i Roslagen och blir tårögd över din dotters. BFF men även hund och katt! Så rörande.

    SvaraRadera