söndag 12 mars 2017

Date night

I fredags natt var Eilika ute och campade med Amys familj. Hon hängde med dom förra året också och dom har så roligt. Det är Amys morfar och ett gäng av hans 8 (!!) bröder med familjer som campar på Miller´s Point Caravan Park på andra sidan av Simonstown. Dom är alltså ett STORT gäng och Eilika tillhör numera familjen så hon är alltdi välkommen.

Så Harald och jag hade alltså BF och passade på att gå ut och äta. Eller en date night som dom kallar det här. :) Jag hade bokat bord på Cape Point Vineyards Restaurant. Vi har varit på Cape Point Vineyards flera gånger tidigare men inte sedan dom öppnade restaurangen. Det var alltså rätt så länge sedan vi var där. Trots att det är så nära!

Det var en helt magisk kväll! Riktigt, riktigt varmt och ingen vind. Vi tog caben dit.


Dom här åker också cab! Ståcab! En mycket vanlig syn här.
 


Restaurangen har en helt gudomlig utsikt!


Jag åt Panko prawns till förrätt och Harald pork belly. Mycket gott!
Sen blev det ankbröst med chilinudlar till mig och Harald åt en mycket god tonfisk.


Och så denna utsikt med solnedgången! Hade maten varit mindre bra, vilket den inte var, så hade man ju varit nöjd ändå pga utsikten!Som ni ser så är detta en fin restaurang med rätt höga priser. För att vara i Kapstaden alltså. 
Två förrätter, två huvudrätter, vin och öl PLUS 4 flaskor av deras goda viner (som vi köpte med oss hem) för totalt 1400.-!


På väg till bilen efter en mycket god mddag! Nästa gång tar vi med oss Eilika och beställer en picknick som vi äter på deras gräsmatta!


Och så en vacker fullmåne! Fotot taget från vår uppfart.

Eilika hämtade jag sedan vid halv fem på lördagseftermiddagen. Trött men mycket nöjd! Hon ville stanna en natt till men det sa vi nej till. Helt rätt beslut! Hon var jätte trött och så nöjd att titta på Mello och sedan sova i sin säng. Hon vaknade inte förrän strax innan 10 idag.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar