tisdag 27 oktober 2009

AISCT och Virgin Active

I går var det en mycket bra dag!

Började med att hälsa på J´s nya skola, AISCT. Lyckades ta oss över berget trots stormen och var t.o.m 15 min tidiga till vårt möte på skolan. Har blivit varnad att trafiken är så hemsk över berget på morgonen. Men inte igår. Körde hemifrån ca 07.45 och var på skolan 08.15. Helt ok!

Träffade damen som ansvarar för skoluniformerna först. Provade ut och köpte 1 par långbyxor, 2 par shorts, 1 fleece tröja, 4 skjortor och två idrotts set. Allt för 1600 rand. Han blir så stilig! Köpte lite för stort eftersom han växer som ogräs och det är 2 månader tills han ska ha det på sig.

Sedan träffade vi rektorn. En ung och ambitiösman. Började på skolan i augusti. Han gick igenom ämnena och svarade på frågor och så fick vi en liten visning av skolan. Känns verkligen jätte bra! Dom har vana att ta hand om utländska studenter som kommer in i skolan året runt och ifrån ca 40 olika länder. Tryggt! Jag tror det kommer gå riktigt bra för J. Han var en annan människa efter mötet. Han har nog varit lite orolig.

Hade skrivit massor mer och våra två senaste dagar men när jag skulle publicera så hade allt kopplats ur och inget blivit sparat. Orkar inte skriva om allt igen! Inte just nu i alla fall. Återkommer!

TIA (This Is Africa)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar