tisdag 20 oktober 2009

Offert

Fick offert på bohagsflytt från ICM Kungsholms Flytt i går! Det var INTE billigt! Visste att det skulle kosta mycket, men SÅ mycket!

Imorgon kommer Alfa Moving och ska göra besiktninge också. Ska bli spännande att se hur mycket dom olika offerterna kommera att skilja sig. Inte med några större summor tror jag.

Med en sådan prislapp på flytt av bohag så får i nog se till att stanna några år.

Varit nere på Aspö i helgen och firat mammas 70-års dag. Kom hem igår eftermiddag.

På torsdag eftermiddag så flyger J och jag så nu är det fullt upp att tvätta och packa (och jobba lite oxå) innan vi drar. Vi tar med oss så mycket sommarkläder vi bara kan nu så att vi slipper ta det när vi flyttar ner. Lär ju inte behöva sommakläderna här hemma innan 4 januari!

Ska köpa en stor resväska till idag och så varma tofflor till J (jag har redan).
Förra året var H och jag nere och firade en 50-års dag just den här tiden på året. Och det var så j***a kallt inne i huset! Har bett H (som sköter vårt hus när vi inte är där) att fixa ved till oss.
Vi har fått en ny Morsö kamin installerad i vardagsrummet. Det fanns en kamin tidigare men den värmde bara typ 30cm från själva kaminen. Inte särsklit effektivt!

Men enligt H har värmen kommit nu. Ja, ute lär det vara skönt, det är inne det är värre. Helt oisolerat hus. Som sig bör i Sydafrika!

Ska bli så skönt att åka ner igen. Och nu se huset och Kapstaden och Sydafrika med andra ögon. Skillnad att bo där jämfört med att vara turist.

2 kommentarer:

 1. Ja visst har värmen kommit. Men vinden.... Det får Helsingborg att verka helt vindstilla i jämförelse. Vinden förstör dock inte den vackra utsikten.
  Hör av dig när du kommer ner - vi vill hemskt gärna träffa er! /samuel

  SvaraRadera
 2. Hej, Jag bor i Sydafrika, Durban sen drygt ett år tillbaka, och har följt eran blogg ett tag nu. Spännande läsning! Och kul att jämföra mot våran flytt.
  Jag skulle jättegärna vilja veta lite mera om pris-offerterna ni har fått... vi har nämligen alla möbler och saker fortfarande i Sverige.
  Maila gärna mej om ni har lust!
  lindah_n@hotmail.com
  www.lyxhustru-sydafrika.blogspot.com

  Mvh
  Lindah

  SvaraRadera