fredag 15 februari 2013

Cirkus

-"Har ni vart på cirkus? Inte det, häng då med. Vi ska gå på cirkus 12.35!" Vem sjunger den sången? Någon som vet?! Jag vet en som kan, och det är storasyrran. Den spelades flitigt av henne i slutet av 70-talet.

Vi har i alla fall varit på cirkus idag! McLaren Circus är på besök i the Far South. Jag köpte 3 biljetter i går och idag klockan 14.00 hämtade jag två rysligt förväntansfulla tjejer från fritis. 

Vi var i god tid och fick bra platser. Köpte biljetter som gällde runt manegen och vi fick platser allra längst fram. Vi var på plats 30 minuter innan det började. Tjejerna smaskade på sockervadd och frågade varannan minut om hur länge det var kvar tills det började.


I första numret så var manegen helt inburad. Det var nämligen 4 lejon och en tiger som visade sina vassa tänder och konster. Flickorna gapade stort!  

Staketet plockades bort samtidigt som en mycket kort clown underhöll. Sen var det nummer på nummer efter varandra. Mycket djur och väldigt bra artister. Tjejerna var helt betagna. Dom gapskrattade och satt med munnen på vid gavel om vart annat. Minst lika underhållande att titta på dom två som på cirkusartisterna.

Efter nästan 2 timmar (inkl en paus på 15 minuter) var det slut och vi körde hemåt. MYCKET nöjda små flickor som pratade i munnen på varandra om allt dom sett. Amys morfar fick inte en syl i vädret när han kom för att hämta hem henne. Hon hade så mycket att berätta.

Sen är det ju absolut ingen nackdel att det är billigt. Jag betalade 240.- för 3 biljetter, 36.- för 2 sockervadd och 3 små flaskor vatten och 15.- för 2 ballonghundar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar