söndag 10 februari 2013

Gräsänka

Jaha, då blev jag gräsänka, igen! Två oplanerade resor för Mr Kruger på mindre än en månad. Så kan det gå ibland. Inte alltid så optimalt att äga företag i norra Europa när man bor i sydligaste Afrika. Men Astrid och Bron är inbokade som chaufförer nästa vecka och Harald kommer hem redan på lördag eftermiddag. 

I går regnade det precis hela dagen. Ovanligt så här års, men rätt skönt. Gjorde inte allt för många knop igår måste erkännas. Men framåt kvällen sprack det upp och en mäktig himmel visade upp sig.


Först en bild på tokfia som leker skelögd hund. Och tandlös!


Bergen bakom Simonstown kokar över.


Lite kvällssol uppe bland molnen.


Vackra moln i flera lager.

Idag lovades det ännu mera regn men det kom aldrig något. Lite mulet på förmiddagen men på eftermiddagen sol. Även idag, kors i taket, var sonen uppe tidigt. Så idag åt vi en riktig söndagsfrukost, HELA familjen! Thé, juice, kokt ägg, rostat bröd, våfflor med lönnsirap och färsk mango. Hjälpt Harald packa och så blev det en sen lunch eller tidig middag strax efter 14.00.



Lord Nelson satte segel och gav sig av på eftermiddagen. Missade när hon gick ut men lyckades fånga henne när hon rundade Roman Rock.



Pappas tjej fick sig en hoppstund innan det var dags för honom att åka.

Nu ska jag fiska upp sjöjungfrun ur badet och sedan fixa något lätt att äta. Någon middag blir det inte idag. Vi åt ju så sent. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar