lördag 2 februari 2013

Lite efter

Dagarna försvinner i en ryslig fart och när kvällen kommer verkar orken att blogga ha försvunnit. Så tokigt! Men nu ska ni få en liten uppdatering.

I torsdags eftermiddag så gjorde vi en mini-utflykt till andra sidan bergen. Vi hade siktat in oss på att besöka vingården Buitenverwachting för att prova lite vin och köpa någon flaska av deras vin Maximus. Min systerson heter nämligen Maximus så det är ju lite kul. Vi åkte först och hämtade Julius som spelat fotboll efter skolan och sedan vidare till vingården, som bara ligger några minuter från hans skola. Han hade nog helst sluppit följa med men han fick allt hänga på.


Kanske inte världens gladaste men fin är han allt!


Här har vi dock en som tycker om att går på vinprovning.


Slurp!


Hur många glas har det druckits här tro? ;)


Nu var det så illa att vinet Maximus inte fanns längre. Det var tydligen bara tillfälligt i deras sortiment. Typiskt! Men vi fick med oss en och annan god flaska hem i alla fall. Efter vinprovning åt vi god middag på Cape Town Fish Market. Gott men lite väl varmt var det.

I går hade vi inget speciellt planerat. Mamma och pappa var en liten sväng till Simonstown och Eilika hade bästisen Amy hos sig på eftermiddagen. Ännu en varm dag så tjejerna spenderade 2 (!) timmar i poolen. Morfar var "badvakt" när jag åkte för att hämta Julius.



 Sjöjungfrubästisar!


Vilda Hilda


Och söta Amy!


Klara....


färdiga....


hoppa...


plums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar