torsdag 7 november 2013

Förändringar

I morse stävade HMS Richmond in till Simonstowns marinbas. Richmond är en engelsk fregatt som för tillfället patrullerar Atlanten. Alltid lika trevligt med besök! Vill ni veta mer om just HMS Richmond så klicka HÄR.



På skyltar både i fören och aktern stod det "Ministry of Defense Area. Keep clear" Ja, ska hålla mig borta! Jag lovar!

Idag är det annars återigen dags för säsongsrensning i trädgården. Vi gjorde en rejäl nedklippning i början på juni men det växer som ogräs så fort solen tittar fram. Ja och så med allt regn vi fått denna våren. Så nu är det 6 gubbar i gröna overaller som klipper och gräver. Jodå det ska hända lite grejer i trädgården men jag håller det hemligt tills det är klart. Ni kan ju försöka gissa vad vi ska göra! Familjen Grell och Hammarberg, ni får INTE skvallra!
 
  

Vår vackra gigantiska hibiskus måste tyvärr klippas ner och tas bort. Kommer sakna den. Den blommar konstant från oktober till april/maj. Men just där den står, nej stod, ska det hända grejer!
 
 

Ett sista foto på dom fina blommorna tog jag i morse. Men vi får en ny som kommer sättas på ett annat ställe. En laxrosa! Me like!

2 kommentarer:

  1. Kan man inte flytta hibiskusen? Den är ju så fantastiskt fin och stor.
    Lycka till med trädgården (och så skönt att kunna köpa hjälp).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr är den för stor för att flytta. Dom gillar inte det. Men vi har en ny som säkert växer sig stor och fin den också. Ja, här är det jätte billigt med dom flesta tjänsterna.

      Radera