måndag 31 augusti 2015

Ogästvänligt väder

Ja vädret är ett riktigt skitväder just nu! Inte det mysigaste vädret att gå promenad i men har man hund så är det bara att ge sig ut. Trots skitväder! Och klär man sig därefter så är det ändock riktigt skönt.

Parkas och gummistövlar på och ut på promenad i dryga 20 minuter! Idefix brydde sig inte nämnvärt om vädret och det märks att han är en unghund. Han bara MÅSTE gå i alla vattenpölar! Som barn gör! Han tyckte däremot att jag var lite jobbig som stannade med jämna mellanrum för att ta kort och jag tyckte han var rätt så jobbig som tvunget måste dra i kopplet när jag skulle fota. Ömsesidigt med andra ord!

Vinden tjöt och regnet piskade. Det regnade lite mindre och sedan lite mer! Friskt!


 Mörk himmel!


Vilt hav!
 

Stora trästockar på vägen som bara måste skällas på. Ordentligt! Men dom var inte så farliga sen när han kom lite närmare och kunde nosa på dom.
Men dom vackra kallorna lyser upp i mörkret!
 

Hemma igen så "bäddade" Idefix sitt allra finaste i biblioteket och vilade sig en stund. Jag duschade och plockade undan lite så att Eunice kan städa ordentligt."Bäddat" och fint!

1 kommentar:

  1. Mina 3 första dagar på hemmaplan i Adelaide bjöd på strålande sol och ca 19 gr. i skuggan; underbart! Idag är det officiellt den första vårdagen här, i Landet Långt Bort, och det är grå regnmoln som hänger tungt över havet. Blir en rejäl promenad i alla fall. Åtminstone skönt efteråt när man kommer hem till tofflor, tjocktröja och stor mugg kaffe ;-)!
    Kram / Titti

    SvaraRadera