fredag 16 april 2010

Motigt

Vår stora lilla son har det lite motigt nu. Han kom hem från träningen igår med träningsvärk och och modet ända nere i fotknölarna.

Han har varit på läger med skolan måndag till onsdag. Haft jätte kul och var väldigt nöjd!

Direkt när han kom hem från lägret så gick hann till bibblan för att träffa sin "tutor". Fick en extra matte lektion på en timma och jag hämtade en rätt trött kille i skolan strax innan fyra. Han hoppade över träningen den kvällen!

Igår hade han full dag i skolan och sedan Grizzly Tutoring direkt efter skolan. Det är högstadie elever som hjälper dom yngre med sina läxor. En "after scholl activity" som vi har signat upp Julius för. Hämtade honom fyra och sedan åkte vi och käkade middag på en fiskrestaurang i närheten. Därefter direkt till simträningen som börjar kl sex. Han kom hem ca 20.30 och satte sig då för att göra sin spanska läxa!

Han har ett rätt tufft schema nu med rugby på måndag em, drama repetition tisdag em, matte "tutoring" onsdag em och Grizzly tutoring på torsdag em! Och simtränar han måndag till fredag 18-20! Nej, fredag är det faktiskt bara 17.30-19.00. Och så läxor efter det. Inte mycket fritid på vardagarna!

Men från och med idag tar han nya friska tag! Vi har gjort en liten deal med honom. En långsiktig morot.

Jag är i alla fall JÄTTE stolt över honom och tycker han är fantastiskt duktig som fixar allt detta i främmande land!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar