onsdag 7 april 2010

Vårt nya kontor

Här kommer nu bilder på vårt nya kontor! Vi har alltså glasat in och satt tak på en stor balkong på ca 25m2 som vi nu använder som kontor. Det är säkerhetsglas upp till midjehöjd ungefär och sedan är det öppningsbara fönster upp till tak. Det är skjutglas fönster så hälften går att öppna.
I början på nästa vecka kommer en firma och sätter upp solfilms gardiner. Det kommer behövas både för solljusets och värmens skull.

Vi är verkligen helnöjda! I går såg vi som sagt var en ubåt komma in till Simonstown samt ett stim med delfiner som hoppade runt. Lite avundsjuka är ni allt va?

Nedan före och efter bilder.
Hus med stor balkong.

Hus med stort, vackert kontor!


Så här såg själva balkongen ut. Svarta skiffer plattor som golv som vi har rengjort, polerat och impregnerat och behållt i det nya kontoret.


Vårt nya kontor med utsikt och en arbetande make. Samt en katt som även han njuter av utsikten!



2 kommentarer:

  1. ser jättefint ut, luftigt och med en fantastisk utsikt. Vi träffade Elke, Ganno, Ture, Max och Asta under påsken. Alla mår bra. Nästa familjeträff blir Ceilas dop den 2.maj. Sköt om er.

    SvaraRadera
  2. Kontoret blev verkligen fint...
    Våren närmar sig här...skönt!
    Har inte simmat ett simtag sedan SM...hälsa Harald det...Är klart trött och besviken på simning efter en misslyckad tävling.
    Jobbar mycket...men kul att läsa din blogg lite då o då...DEN ENDA blogg jag följer...Var stolt! :-)

    Jari

    SvaraRadera