torsdag 3 februari 2011

Myyysssss!

Idag har det varit riktigt VARMT! Vi har haft +30C här hemma och Harald som varit i Kapstaden hade +38C.

Det hänger åska i luften och himlen är alldeles stål-grå åt Fish Hoek hållet. Just nu har vi +25C och nästan 32 i poolen (klockan är nästan 19.00). Vi har ätit middag och Julius har suttit ute och gjort sina läxor Harald och jag sitter nu med varsitt glas rött ute på framsidan och barnen "spelar" basket. Myyyyssssigt!

Harald har turistat med VD:n på Testhouse Nordic som varit här på besök sedan i måndags. Och jag har haft Kerstin som lunchgäst. Kerstin och jag hade en mysig lunch till vågornas skvalp på baksidan.

Eunice har städat huset, inkl. "städat ur" Petri från gästvåningen och Emanuel har tvättat min bil, sopat ur garaget, sopat på uteplatsen på framsidan, spolat av alla fönster och rensat bort alla vissna tomatplantor. Ska köpa nya i morgon.

Bra dag mao!

2 kommentarer:

  1. Jag älskar alla namn på platserna kring ni bor, känns så härligt!

    Härligt med värmen, kurar just nu in mig i en filt! Hälsa familjen kram Sarah med familj

    SvaraRadera
  2. Härligt med värme! Här verkar sommaren -äntligen- ha kommit ordentligt! Med +30/32 varje dag, och varma sköna kvällar! =)

    Vore jättesnällt om du kan kolla upp om det finns snus i CT!! =) Fanns här i Durban förut, men det togs bort för ca; 1,5 år sen. Varför vet jag inte. Vore perfekt med snus på närmare håll! =)

    SvaraRadera