tisdag 1 mars 2011

Familjen Zetterlind på IRL besök

Lindah, kolla på vår katt! Stämmer så med ditt inlägg att katter väljer en plats och ligger där någon vecka eller två. Mosquito har nu hittat denna något obekväma plats. Fast det verkar inte han tycka. Under Eilikas lilla bord och stol i hennes rum.


Kolla gosiga tassen!

Idag har vi haft fika besök av HELA familjen Zetterlind från Centurion. Jätte kul att träffas på riktigt; IRL (in real life). Familen Z bloggar även dom och det är så vi har "träffats". Nu på några dagars semester i Kapstaden och tog sig tid att träffa oss. Kul!

Fullt med barn i poolen! Tyra, Ivar, Noah, Axel och Eilika. Noah och Axel är tvillingar och, believea it or not, födda på samma dag som Eilika. Och samma år! Alltså nästan trillingar! Häftigt!

Miriam och Stefan i solen!


Inte allt för lätt att få 5 barn mellan 5 och 10 år att fastna på bild!

Lugnet har lagt sig över Krugers pool!

3 kommentarer:

  1. Å, vad Mosquito är söt! Vilken tass! Där ligger Pixie i lä!

    Å, vad trevligt för er med Zetterlind på besök!Så nu har i princip alla svenska bloggare i Sydafrika träffats utom vi och ni... när blir det tro? =)
    /Lindah

    SvaraRadera
  2. Tack så jätte mycket för en trevlig fikastund!! Verkligen roligt att äntligen få träffas på riktigt!

    SvaraRadera
  3. Hej Gabriella! SÅ trevligt att kika in på din blogg. Känner mig riktigt uppdaterad på er härliga tillvaro. Hoppas förstås att kunna komma och hälsa på er framöver. Vi har det bra. Riktigt trött på vintern men nu börjar det vända. Vi har alla barnen på dagis nu. jag jobbar dryg halvtid. Henrik dryg heltid.. Vi har skaffat en liten ridgeback flicka -Scilla. Väldigt mysig men en liten virrpanna än så länge. Agust mår bra nu -lite farbror har han allt blivit. Jag undrar lite om hur ni tänker om framtiden! - Var tror du ni är om 5 år? Då tänkte nämligen vi komma o hälsa på (o; KRAM o hälsa alla så gott

    SvaraRadera