torsdag 31 mars 2011

Kalas

Gissa när klockan ringde?! Japp, kl 06.20. Dusch och hårtvätt. Vanliga drillen på morgonen förutom att Eilika inte skulle till dagis idag. Hon var påklädd, friserad och hade ätit frukost 07.45! Sedan började en lååång väntan till klockan halv nio när Eunice, Emanuel OCH Jennifer skulle komma. Lycka när dom äntligen kom!

Eilika lämnade presenter till Jennifer och sedan försvann dom in i Eilikas rum. Jennifer var fullt upptagen hela dagen med att leka med Eilikas alla leksaker.

Jag satte Emanuel i arbete. Han har klippt gräset, trimmat, sopat och grävt upp två rötter. Eunice har skött sitt jobb som vanligt. Huset nystädat och fint. Hon plockade även undan efter flickornas lek i Eilikas rum.

Klockan 10.00 fikade vi och åt tårta. Smaskig havreflarnstårta med hallon och blåbär. Jag har försökt få lite gjort på kontoret mellan varven men funkade dåligt med två flickor i full lek i huset. Hade ett öra hos dom mest hela dagen. Eilika har varit lite gnällig och samtidigt gått i spinn. Det var ju så spännande allt och lite jobbigt när inte Jennifer ville leka exakt samma lekar som hon ville.

Rätt var det var så dånade det som bara den utanför kontoret. Ett jaktplan flög flera vändor förbi fönstret. Häftigt!

Åkte iväg och handlade och sedan var det lunch för hela gänget. Fortsatte att göra ingenting på kontoret och sedan var det dags att hämta Julius. Vi var tvungna att köra förbi Astrid på vägen hem för Julius hade glömt sin pärm i hennes bil. När vi kom hem var det dags för Eunice och Co. att åka hem. Jag tror Jennifer var nöjd med sin dag.

Eilika och jag tog det lite lugnt ute på framsidan och sedan åt vi laxpasta. Eilika undrade var "dom små svarta bollarna" var. Vi brukar servera laxpasta med svart kaviar hemma i Sverige men det ingår inte i Pick-n-Pay´s sortiment.

Bollibompa och sedan läggdags för Eilika. Tidigare än vanligt men hon var trött and so was I. Hon sjöng lite längre än vanligt i sängen men sedan somnade hon. Ikväll har det blivit TV-tittande för hela slanten. Orkar inte så mycket mer.

Nedan lite bilder från dagen. Det blir en tidig kväll i kväll så godnatt!

Bara lite regn idag men kolla himlen! Och vattnet.


Japp,det får nog bli en fotobok på temat vår utsikt.

Jennifer öppnar paket. Undrar vem som tycker det är mest spännande?

Dukat till födelsedagsfika.

En liten sötnos. Eilka säger att hon har maskar på huvudet!

Emanuel är populär.



Här dansas det till Waka Waka. Snacka om att Jennifer kan dansa. Eilika såg ut som en stel pinne bredvid henne.

Mys pys!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar