lördag 5 mars 2011

International Day på AISCT

I dag har vi varit på den årliga International Day på Julius skola och i år var det verkligen kanon! OK, lite VÄL varmt var det, +35C! Det fans MASSOR med god mat, många roliga aktiviteter för barnen och uppträdanden av en del av skolans elever.




Eilika i en luftbubbla!


Får hjälp att försöka stå upp!

Nöjd och glad kryper hon ur sin bubbla!

Rektorn, Mr Kevin Cordt, åker ner i vattnet! Gissa vem som prickade rätt och fick ner honom i vattnet?! Hans assistent Mrs Brenda Roberts!

Hip-hop dans av lågstadie elever.

Man får köpa biljetter för R5 /styck och sedan betalar man sin mat med dom. Maten kostar mellan 2-3 biljetter och kommer från jordens alla hörn. Skolan har elever från 40 olika nationaliteter!

Julius och Eilika!

Eilikas favoritnummer! Dom små tjejerna är alla i hennes ålder. Blir nog ballett för henne när hon börjar nästa år.

På vägen hem såg vi denna killen. Inget härligt jobb att måla stolpe i +35C värme!

Bestämde oss för att stanna i fickaffären för att köpa räkor att grilla på vägen hem. Ringde från bilen två minuter i två och frågade när dom stänger. Kl 14 blev svaret -"Men jag väntar på er! När kommer ni?". DET kallar jag för service!

Efter denna varma dag på AISCT och Harald på golfbanan blev det poolen! Och nu har vi ätit grillade räkor och fried rice!

Dags att åka och hämta Julius som stannade kvar på andra sidan berget och hängde med en kompis hem för att jobba på ett skolprojekt!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag upptäckte din blogg nu idag och undrar hur ni hittade ert hus? Vi har tankar på att flytta till Cape Town inom snar framtid med våra små barn.
    Mvh
    Anna

    SvaraRadera