lördag 14 november 2015

Eilika lever livet

Det går verkligen ingen nöd på Eilika. Hon trivs med tillvaron till 100%. Skolan är kanon, kompisarna är bäst, hon älskar sin ridning och nu är favoriten Stora E (kusin och gudmor Elin) här! Hon får vara med om så mycket roligt hela tiden. 

Ridningen blev om möjligt ännu roligare i onsdags. Eilika fick rida en ny häst! Dandy, hennes vanliga ponny, har på något konstigt sätt krympt. Eller kanske är det Eilikas ben som blivit längre?! Den nya hästen, en arab, är lite tjurig dock. Hon både bits och sparkas men hoppla, hoppla vad snabb hon är! Eilika har aldrig travat så snabbt och lätt galopp var som att flyga fram. Eilika fick även hoppa med hästen i onsdags. Nu vill hon helst rida varje dag!


Hoppla, hoppla!

I går hämtade vi Amy från fritis direkt efter skolan och sedan var det sleepover! Dom har inte setts på nästan 3 veckor och det är alldeles för länge för dessa två att vara ifrån varandra.
 

Ja ni ser lyckan i dessa två! Olika skolor, olika skoluniformer, men fortfarande bästisar!

Och som vanligt så sprudlar fantasin när dessa två leker. Efter maten fick vi alla biljetter för att komma på besök till deras djurpark; Kruger Park!
 

Dom söta värdinnorna i djurparken!
 

Här fick vi titta på dom "In dangerd animals"!


 Och dom vilda kattdjuren!


Här var vi tvungna att vara väldigt tysta. Hos dom sovande fölen!
 

Och så em läskig insektslåda. 

Detta var bara ett axplock av all spännande djur vi fick se!
 

Liiite trötta! Men mysigt har dom det!

Idag var det kalas igen! Aubrey och Gigi från USA har fyllt 10 år! Barn och vuxna var bjudna till False Bay Rugby Club där det bjöds på lite av varje. 
 

Ansiktsmålning in the doing!
 

 Det bidde en söt katt!


Eilika och födelsedagstvillingarna!
 
 Mycket spännande med trollkarl!


Ansiktsfärgen har mattats av en del i slutet av festen!

Innan middagen i kväll så myste Lilla E och Stora E på studsmattan! Mina finingar!
 


Ja gästerna har hunnit besöka Inverdorrn där dom varit på safari i två dagar, dom spenderade gårdagen i Simonstown och idag har dom varit och shoppat i Blue Route Mall. I morgon blir det gemensam aktivitet! Kan ni gissa vad?!

1 kommentar: