tisdag 24 november 2015

Tallefjant den yngre

Den yngsta av Tallefjant klanen kom i söndags! Lisa, minstingen av våra bästaste grannar i Täby (familjen Talling), landade strax innan lunch med sina 2 kompisar Malin och Ulrika. 

Besöket i Sydafrika började med picknick i Kirstenbosch och den första av säsongens Summer Concerts. Freshly Ground spelade! Eilikas och mitt favoritband och det är nu 4:de året i rad vi ser dom. I vanliga fall brukar dom komma i februari/mars med sångerskan Zolani väntar sitt andra barn, som ska ploppa ut vid årsskiftet.

Från flygplatsen direkt hem, en snabb dusch för tjejerna, lite lunch, gå ut med hunden och jag fixade picknick mat och sedan körde vi till Kirstenbosch!"Småtjejerna"!
 

Sämre utsikt kan man ju ha när man har picknick! 


Pastasallad med tonfisk och massa annat småplock. Och så en flaska chardonnay!
 

Ulrika och Malin!
 


Hur hamnade jag på bild?! Misstänker Lisa! Hon brukar "stjäla" bilder på mig.
 

Konserten har börjat!Smockat med folk, picknick filtar och vin och fantastiskt stämning!


Mor och dotter!


Solen går ner bakom bergen.


Vi satt långt från scenen men bra ljud. Spanade in gruppen när vi gick till bilen. Vår vana trogen så går vi när extranumret börjar. Då slipper man trängsel och trafik. Och hör gör vi ändå!

Tjejerna somnade ovaggade på kvällen sen! I går hade dom en lugn och skön dag vid poolen, lunch på Dixies och lite mat shopping på Kwik Spar. Strutsgryta till middag och vin tillsammans med oss avslutade dagen.
 


Studsmattehopp efter maten! Tjoho!


Skönt att sitta ute på kvällen i slutet på november! Eller typ som maj om man ska gå efter årstiden här.

Nu har dom precis gett sig av mot Cape Point! Dom fick ta caben idag. Den klär dom! Malin är tuff och backar inte för att köra!

 
 -"Ha en bra dag tjejer! Vi ses till middagen i kväll!"
1 kommentar:

  1. Gillar utomhuskonserter! Särskilt tillsammans med picknick.

    SvaraRadera