torsdag 30 september 2010

Fiffigt

Idag har jag varit på jakt efter möbler till poolområdet. Vi har solstolar men behöver en skön och praktisk sittmöbel också. Till en lättare lunch, sundowner (kvällsdrinken) eller bara slappa i. Inte så lätt att hitta. Kollat på Builders Warehouse och Makro idag. No luck!

Men på Makro hittar man alltid något. Idag blev det bla. en sandlåda till Eilika. Vet inte riktigt vem som värst nämligen. Hon eller katten! Båda är och krafsar i mina rabatter och trädgårdsland. Köpte en sådan där liten i plast med lock. En gul snäcka. Räcker till hennes små utgrävningar.

Nu till det fiffiga. Har ju köpt sandlåda av olika slag och modeller ett antal gånger hemma i Sverige. Själva sandlådan är ju inte problemet utan SANDEN! Oftast måste man köpa ett helt släp med sand, vilket man inte behöver. Och bökigt är det. MEN.....här fanns det tvättad, fin sand i plastpåsar att köpa till den lilla lådan. Det stod t.o.m hur många påsar som behövdes för att fylla lådan fråga. Så fiffigt! Pris? R45/påse och jag köpte 3 påsar. Väl värda slantar!

Lilla E mycket glad!

1 kommentar:

  1. Smart! Lite konstigt att det inte finns i Sverige.

    Kram henna

    SvaraRadera