onsdag 8 december 2010

Hemlängtan

Julius har hemlängtan! Till Sverige, Täby och Aspö. Mest är det kompisarna han saknar just nu verkar det som.

Han är nu inne på sin sista vecka i skolan. Förra veckan hade han exams och nu sitter dom mest av tiden tills på fredag. Han hade det lite kämpigt med exams denna gång. Lite problem med motivationen tror jag. Science (Naturvetenskap) behövde han verkligen plugga till då hans betyg inte är det bästa i det ämnet. Han röck up sig och pluggade på riktigt bra men tydligen gick det inte så bra i alla fall. Svårt med Naturvetenskap och på engelska. Vi får väl se hur hans betyg ser ut på fredag.

Blir skönt för honom med 6 veckors sommarlov nu. Hoppas bara att han tar sig för att träffa lite kompisar och göra något. Inte bara sitta vid datorn. Förhoppningsvis ska hela familjen ta en tur upp längs Garden Route direkt efter nyår och även försöka klämma in en liten safari.

Svårt när barnen har hemlängtan. Vet inte riktigt hur jag ska hantera det. Ja, ja lite ledighet så löser det sig förhoppningsvis.

1 kommentar:

  1. hej
    Julius är jättevälkommen att bo hos oss om han vill kommma till Stockholm några dar under sommarlovet. Han får eget rum (litet dock). Vi ska till Hallsta och träffa alla Krugers på juldagen.
    mvh Karen

    SvaraRadera