tisdag 14 december 2010

Western Province Champs

Nu har Julius simmat klart sin tävling. Han har åkt till UWC (University of the Western Cape) i Belville kl 07.00 lördag, söndag, måndag och tisdag. Varit klar mellan 10 och 12 alla dagarna. Men i går fick han ett samtal från en simmarkompis, när vi satt i bilen och var bara ca 20 minuter hemifrån, att han gått till final på 400 medley. Vi åkte hem och åt, hämtade Eilika på dagis, packade för final och sedan Luciafest och åkte tillbaka till Belville.

Han har simmat bra på tävlingen. Slagit pers på alla distanser han simmat förutom dagens 200 medley. Jätte bra jobbat!
Ryggsim i medleyn. Inte Julius bästa simsätt precis.

Frisim.

Ett snack med Coach Hilton efter ett av loppen.

Julius sitter och väntar på att få simma.

Eilika känner alla syskon och föräldrar i klubben! Hon pratar med ALLA. Här är en favorit, Chelsea, som simmar i Barracudas. Den största favoriten är dock hennes brorsa Joshua, som jag tyvärr inte fått med på bild. Hon har redan gjort klart för honom att dom ska gifta sig. Han är lika gammal som Julius. -"Men du måste lära dig svenska först!"

NU kan Julius ta lov! I morgon och på torsdag får han sova. Men på fredag börjar HELL Week. Då ska han träna två pass per dag och varje pass på 6000m. Morgonpasset börjar 06.30, alltså måste han åka hemifrån strax innan 6 på morgonen. Det är vad jag kallar Jullov det!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar